Meteen naar de inhoud
Home » Top 10 Paw Patrol speelgoed van 2022

Top 10 Paw Patrol speelgoed van 2022

Paw Patrol is razend populair. Het speelgoed gaat over een groep heldhaftige, leuke en schattige puppy’s die in de buurt Avonturenbaai alle problemen oplossen. Ook is er van de bekende Paw Patrol serie speelgoed gemaakt. Puzzels en spelletjes voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar oud. Het laat alle fantasie van je kind naar boven komen om geweldige avonturen na te spelen. De fijnmotorische werking van je kind wordt gestimuleerd door verschillende functies van het speelgoed. Kom meer te weten over het Paw Patrol speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar oud in onze top 10 lijst met Paw Patrol speelgoed.

1.      Paw Patrol – racebaan (2,4M)

Speelt je kind graag met zijn/haar vriendjes? De Paw Patrol racebaan is perfect om met meerdere kinderen te spelen vanaf 2 jaar oud. Hierbij kan je kind zelf op de gaspedaal drukken om zo de auto’s over de racebaan te laten rijden. Het gaspedaal moet in de bochten minder hard ingedrukt worden. Dit zorgt voor een betere fijnmotorische werking van je kind.

De speciale Paw Patrol racebaan autootjes zijn voorzien van speciale sleepcontacten. Dit zorgt voor een betere veiligheid voor jouw kind. Je zorgt voor een echte race tussen de politie en de brandweer. Wie zal er winnen? Kom het te weten met de te gekke racebaan. Klik op de afbeelding om de racebaan te bestellen!

2.      Paw Patrol – Paw Patroller voertuig

Ga op te gekke reddingsavonturen met de Paw Patrol Paw Patroller. Je kind leert direct in actie schieten bij problemen met de de Paw Patroller. Laat je kind zijn/haar fantasie gebruiken om te gekke reddingsmissies na te spelen. Het reddingsvoertuig heeft transformerende deuren en realistische geluiden voor een nog betere ervaring voor kinderen vanaf 2 jaar!

Klaar voor nog meer actie? De Paw Patroller kan zelfs gebruik maken van een dubbele lanceerinrichting om andere voertuigen te hulp te schieten. Er is nog extra ruimte voor twee extra voertuigen om de reddingsactie nog beter te maken. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

3.      Paw Patrol – Marshall brandweerauto

Als er problemen ontstaan dan staat de Marshall brandweerauto klaar om te helpen. De brandweerauto is voorzien van echt werkende wielen en een beweegbare ladder om de ervaring van je kind nog beter te maken. De fantasie van je kind wordt extra geprikkeld door zelf reddingsmissies te verzinnen.

De brandweerauto kan samenwerken met andere Paw Patrol reddingsvoertuigen. Race de redding tegemoet met Marshall en zijn brandweerauto door op bovenstaande afbeelding te klikken!

4.      Paw Patrol – Adventskalender

De Paw Patrol Adventskalender is perfect om af te tellen naar de feestdagen! Je kind ontdekt elke dag een geweldig Paw Patrol cadeautje met feestthema. De advendskalander bevat 24 te gekke cadeautjes. Laat je kind elke dag een deur opendoen om een nieuw cadeau te ontdekken. Hierin vinden kinderen hun favoriete pups Chase, Marshall, Skye, Rublle, Everest, Recky en Zuma in feestelijke kleding.

Na het openen van de deuren, kan je kind al zijn/haar fantasie gebruiken om te gekke verhalen te maken met de figuurtjes. Dit speelgoed is een echte aanrader om tijdens de feestdagen te kopen. Koop het nu door op de afbeelding te klikken.

5.      Paw Patrol – Jeep

Ga op missie met de Paw Patrol Jeep. Je kind leert de geweldige Jeep gebruiken door verschillende missies te voltooien. Zo kan er door de echt werkende wielen naar een noodsituatie gereden worden. Laat je kind een reddingsmissie vol vriendschap, teamgeest en moed voltooien met zijn/haar jeep.

De authentieke details en realistische kenmerken geven een nog betere ervaring aan de avonturen. Maak de avonturenbaai veilig met de junglehond en zijn terreinvoertuig door op bovenstaande afbeelding te klikken.

6.      Paw Patrol – Rescue Knights

Ga op te gekke missies met de Paw Patrol Rescue Knights. Het transformerend kasteel heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige missie. Dit kasteel bevat actiefiguren van Chase, zijn schattige minidraak Draco en accessoires zoals een troon, ladder en tafel om de beste verhalen mee te verzinnen.

De toren heeft verschillende functies zoals een reddingstand waarbij er kanonnen tevoorschijn kunnen komen met speciale netprojectielen. Laat je kind de geheime schatkist bewaken en alle verborgen ruimtes ontdekken met het Rescue Knights kasteel. Vindt het product door op bovenstaande afbeelding te klikken!

7.      Paw Patrol – Mega Bloks set

Bouw de Paw Patroller om op de ultieme reddingsmissie te gaan. Met deze Paw Patrol Mega Bloks set leert jouw kind met de 76 stenen de Paw Patroller perfect bouwen. Plaats Chase, Marshall en Rocky in de voorste cabine om hun mee te nemen met alle avonturen. Gebruikt de sneeuwscooter om de missies nog een stapje verder te laten gaan.

Na het redden van de wereld kan je kind de Paw Patroller ombouwen tot het beroemde hoofdkwartier van de hondjes. Bouw hierbij de extra inbegrepen voertuigen voor de hondjes voor nog meer plezier. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

8.      Paw Patrol – Mega Bloks marshall

Laat je kind de beste avonturen beleven met de Marshall’s City Brandweerset. Dit is een bouwset waarbij je kind start met het bouwen van de brandweerwagen. De set bestaat uit 33 minibouwstenen met speciale onderdelen. De brandweerwagen is uitgerust met een lanceerder, lichten en een beweegbare ladder.

Laat de speelpret nog een stapje verder gaan door gebruik te maken van Zuma’s hovercraft. Je kind kan een huisbrand nabouwen om deze vervolgens samen met de pups te blussen. Vindt de bouwset door op bovenstaande afbeelding te klikken.

9.      Paw Patrol – Chase truck

Ga op reddingsmissies boordevol actie met Chase en zijn team. De Chase Truck kan zelfs getransformeerd worden voor nog meer speelplezier. Je kind kan zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan met deze geweldige speelset. Zo worden ook de motorische vaardigheden sterk verbeterd.

De Chase Truck kan verschillende dingen zoals een truckoplegger naar voren brengen en de commandocentrummodus activeren om een commandocentrum van 2 verdiepingen te vormen. Deze truck is het perfecte reddingsvoertuig voor supersnelle reddingsmissies. Ontdek de truck door op bovenstaande afbeelding te klikken.

10.  Paw Patrol – hoofdkwartier

Kijk uit voor gevaar met de Paw Patrol hoofdkwartier speelfigurenset met uitkijktoren. De lift brengt je helemaal omhoog naar de uitkijkpost om met de echt werkende periscoop naar gevaar te zoeken. De toren stimuleert de fantasie van je kind en zorgt voor te gekke avonturen.

Laat het speciale alarm afgaan bij gevaar en stuur Chase uit om de reddingsactie te ondernemen. Geen enkel gevaar is te groot voor Chase. Vindt meer informatie over dit product door op bovenstaande afbeelding te klikken.

Op zoek naar meer Paw Patrol speelgoed?

Dit speelgoed is perfect om elk kind zijn/haar fantasie naar boven te laten komen. Dit realistische speelgoed maakt elk avontuur nog beter. Het speelgoed kan perfect gecombineerd worden met ander Paw Patrol speelgoed voor een nog betere ervaring. In deze lijst vind je het beste speelgoed van Paw Patrol. Bekijk hier het hele assortiment Paw Patrol speelgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *