Meteen naar de inhoud
Home » Top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar oud in 2022

Top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar oud in 2022

Kinderen vanaf 1 jaar oud beginnen met het leren van simpele dingen zoals het alfabet, tellen en allerlei leuke kleuren. Dit kan op een superleuke manier gedaan worden door gebruik te maken van het geweldige speelgoed in onze top 10 lijst. Je kind van 1 jaar oud heeft eindeloos veel speelplezier en leert spelenderwijs. Vindt het beste speelgoed voor je kind in deze top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Top 10 speelgoed voor kinderen van 1 jaar oud

1.      Fisher Price – Little people speelhuis

Laat je kind zich helemaal uitleven met het Fisher Price – Little people speelhuis. Het speelhuis is perfect om met meerdere kinderen of op een slaapfeestje te spelen. Dit is een interactieve speelset die talloze spelmogelijkheden biedt. Zo kan je kind de 2 vriendjes door de verschillende kamers in het huis bewegen of ze naar het zwembad en de boomschommel verplaatsen.

Je kind leert tijdens het spelen met de educatieve speeltjes in de kamers. Zo leert je kind verschillende dingen. Denk hierbij aan het alfabet, de cijfers en tegenstellingen. Je kind kan zijn/haar fantasie volledig gebruiken om de leukste verhaaltjes te bedenken. Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie!

2.      Mega Bloks – ABC speelgoedtrein

Laat je kind op een leuke manier het alfabet leren met de Mega Bloks – ABC speelgoedtrein. Je kind leert het alfabet door de muzikale trein te bouwen met de letters A tot Z. De ervaring van je kind van 1 jaar wordt nog extra verbeterd door de leuke geluidjes.

Er zijn zelfs drie wielsets met echt draaiende wielen die je kind zelf in elkaar kan steken. Hierna kunnen de letterblokken gestapeld worden om zo het alfabet of een woord te vormen. Door op de schoorsteen van de ABC speelgoedtrein te duwen maakt de trein leuke treingeluidjes en muziek. De speelgoedtrein is perfect voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Vindt de trein door op de bovenstaande afbeelding te klikken!

3.      Fisher Price – game & leercontroller

Je kind leert spelenderwijs met de Fisher Price – game & leercontroller met twee speltypen en verschillende grappige activiteiten. Als je kind de joystick gebruikt komen er vrolijke liedjes, geluiden en zinnetjes waarmee ze kennismaken met cijfers en vormen.

De game & leercontroller is ideaal om je kind verder te onwikkelen in begrijpend leren, fijnmotorische vaardigheden, fantasie en creativiteit. Vindt meer informatie over de Fisher Price – game & leercontroller door op bovenstaande afbeelding te klikken!

4.      Mega bloks – muzikale boerderij

Je kind leert met de Mega bloks – muzikale boerderij muziek, dierengeluiden en kleuren ontdekken terwijl hij of zij een boerderij kan bouwen voor 4 schattige vriendjes. Zo kan er een silo gebouwd worden maar kan je kind ook draaien aan de windmolen of spelen met de schuurdeuren die open en dicht kunnen.

Om de ervaring van je kind nog beter te maken kunnen er ook dieren gebouwd worden. Er is een paard, koe, kip en lammetje. Elk dier kan op de passende muziektoets gezet om leuke geluiden te maken. Vindt meer informatie over dit product door op bovenstaande afbeelding te klikken!

5.      Playgro – muzikaal pop up speelgoed

Door de juiste combinatie te maken komen de dieren tevoorschijn met leuk licht en geluid. Er is een nijlpaard, leeuw, olifant en giraffe. Dit kan door te draaien en door op de juiste knoppen te drukken. Hierdoor wordt de cognitieve ontwikkeling van je kind sterk verbeterd.

Je kind kan 2 spelletjes spelen met de playgro speelgoed set. Bij het eerste spel kan er op knoppen gedrukt worden om leuke dierengeluiden te horen. Het tweede spel leert je kind probleemoplossend denken door te raden welk dier welk geluid maakt. Koop het Playgro pop up speelgoed door op de bovenstaande afbeelding te klikken!                             

6.      Fisher Price – kruip puppy

Laat je kind de Fisher Price – kruip puppy trucjes leren zoals dit bij een echte puppy gebeurd. Als je kind een zachte sok in de bek van de puppy steekt, kwispelt hij met zijn staartje. Hierna beweegt hij zijn kopje en loopt hij weg zodat je kind de puppy kan volgen.

Voor nog meer plezier kan er op de oplichtende knoppen van de kruip puppy gedrukt worden. Na het drukken op de knoppen worden er leuke educatieve liedjes, geluiden en zinnetjes afgespeeld. Hierdoor leert je kind het alfabet, tellen en de verschillende kleuren. Om het nog leuker te maken, kan het spel moeilijker gemaakt worden voor als je kind ouders wordt. Kom meer te weten over de Fisher Price – kruip puppy door op bovenstaande afbeelding te klikken!

7.      Vtech – activiteiten kubus

De Vtech Baby activiteiten Kubus is een kleurrijke kubus om te ontdekken. Je kind van 1 jaar oud kan gebruik maken van de interactieve toetsen of de wijzer draaien om kennis te maken met dieren, cijfers, kleuren, etenswaren, voorwerpen en muziek.

Tijdens het spelen worden er leuke geluiden afgespeeld voor nog meer speelplezier. Je kind kan verschillende onderdelen laten bewegen en vormen in de juiste opening plaatsen met de activiteiten kubus van Vtech. Hierdoor worden de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie ontwikkeld. Klaar om de verschillende kanten van de kubus te ontdekken? Klik op de afbeelding voor meer informatie.

8.      Nijntje – verstoppertje spelen

Nijntje is perfect om verstoppertje mee te spelen. Verstop Nijntje ergens in de kamer waarna je kind haar kan zoeken. Door op de knop te drukken roept Nijntje om de 10 seconden: Ik ben hier! Hierdoor leert je kind door te luisteren de positie van voorwerpen te vinden.

Het Nijntje verstoppertje spelen speelgoed wordt geleverd in een leuke doos. Het is perfect voor kinderen vanaf 1 jaar. Wie kan Nijntje als eerste vinden? Vindt dit speelgoed door op de bovenstaande afbeelding te klikken.

9.      Vtech – toet toet Brandweerkazerne

Ga op avontuur en blus het vuur. De Vtech – toet toet Brandweerkazerne laat al de fantasie van je kind naar boven komen. De Brandweerkazerne maakt gebruik van leuke bewegende onderdelen. Zo kan de lift omhooggaan om de brandweerauto het vuur te laten blussen op de helling.

De brandweerauto van de Vtech Brandweerkazerne kan via het draaibaar platform supersnel naar beneden draaien om zo snel mogelijk naar de brand te rijden. Er zijn 4 magische sensoren waar leuk geluid uitkomt wanneer de brandweerauto erover rijdt. De brandweerkazerne kan op verschillende manieren in elkaar gestoken worden zodat je kind eindeloos lang speelplezier heeft. Voor meer informatie kan je op de afbeelding klikken!

10.  Vtech – 2 in 1 baby walker

De Vtech – 2 in 1 baby walker is een te gekke loopwagen. Het interactieve activiteitenpaneel kan ook apart gebruikt worden zodat je deze overal naartoe kan nemen. De babywalker is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Door het loopgedeelte kan je kind zijn/haar eerste stapjes op een veilige manier nemen. Door het activiteitenpaneel kan je kind met nog meer plezier leren stappen. Je kind kan ook de eerste stapjes zetten in de wereld van dieren, kleuren, vormen en muziek. Vindt de Vtech – 2 in 1 baby walker door op de bovenstaande afbeelding te klikken!

Niet het juiste speelgoed gevonden voor jouw kind van 1 jaar?

Op zoek naar ander speelgoed? Je kind leert spelenderwijs woordjes, kleurtjes, geluiden en zelfs stappen. Door het speelgoed in deze top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar oud, kan je kind kan al zijn/haar fantasie naar boven laten komen om een geweldige ervaring te hebben met het eerste educatieve speelgoed. Ben je benieuwd naar nog meer speelgoed? Bekijk hier het hele assortiment kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *