Ga naar de inhoud
Home » De top 10 Bruder speelgoed van 2023

De top 10 Bruder speelgoed van 2023

Bruder speelgoed staat bekend om haar goede kwaliteit en stevige modelvoertuigen. In dit artikel bespreken wij de top 10 Bruder speelgoed van 2023. Het Bruder speelgoed uit deze lijst is geschikt voor als sinterklaas of kerst cadeau voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Met Bruder speelgoed hebben kinderen eindeloos plezier. Maak jouw keuze makkelijker met de top 10 Bruder speelgoed voertuigen uit onze lijst. Welke is jouw favoriet? Bestel jouw favoriete voertuig door rechtstreeks op het artikel te klikken!

Top 10 Bruder speelgoed

1.      Bruder – MAN TGA Takelwagen

De Bruder MAN TGA Takelwagen is een 1:16 model voertuig die zorgt voor veel plezier! Deze model takelwagen staat bekend om haar goede kwaliteit. Met een goede creativiteit kan een kind uren lang plezier hebben met de Bruder MAN TGA Takelwagen. Dit is het speelgoed voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar.

De takelwagen heeft een laadplatform die naar beneden geschoven kan worden, om het bijbehorende cross country voertuig erop te laten rijden. Voor de stevigheid heeft de Bruder MAN TGA Takelwagen uitklapbare steunpilaren aan de zijkant. Heb je meer interesse in de motor? Dan kunnen de zijspiegels en de cabine naar voorklappen zodat je de binnenkant kan bewonderen! Bekijk het product door op de afbeelding te klikken!

2.      Bruder – CAT® Graafmachine op wielen

De Cat® Graafmachine van Bruder is een 1:16 model van een echte graafmachine. Werke in krappe ruimtes is geen probleem meer met dit voertuig! Kleine kinderen tussen de 3 en 5 jaar kunnen eindeloos plezier hebben met de Bruder CAT® Graafmachine. Dit maakt het goed speelgoed voor bijvoorbeeld een verjaardag, kerst of sinterklaas.

Met de CAT® Graafmachine van Bruder kan je spelen in bijvoorbeeld zand of aarde met de bestuurbare graafarm. Deze kraan kan 360 graden draaien en verwijderd worden. Dit maakt het makkelijk om schoon te maken na een zware graaf sessie. Ook de zijkant van de Bruder Cat® graafmachine heeft steunen aan de zijkant om stabiel te blijven staan. Interesse in dit speelgoed? Klik op de afbeelding!

3.      Bruder – John Deere tractor

Ook van de John Deere 5115 is er een 1:16 Bruder speelgoed model gemaakt. Het gaat hier om een gedetailleerde replica waarmee je zo in de echte boerderij kan spelen. De tractor is gemaakt voor kinderen tot de 5 jaar en gemaakt van stevig materiaal. Dit maakt het een goed speelgoed cadeau voor uren lang plezier.

De Bruder John Deere speelgoed tractor staat bekend om haar prachtige groene kleur en zwarte details. Kinderen kunnen eindeloos speelplezier halen uit Bruder speelgoed. Ook losse onderdelen kunnen besteld worden via de Bruder site als er een onderdeel kapot gaat! De John Deere model tractor van Bruder heeft stevige banden met extra grip waardoor kinderen het speelgoed bij het dak kunnen vasthouden. Dit maakt de ervaring van het speelgoed super realistisch. Wil jij deze Bruder tractor kopen voor jouw neefje? Koop het product door te klikken op bovenstaande afbeelding!

4.      Bruder – MAN Kraanwagen

De Bruder MAN Kraanwagen is net zoals de vorige voertuigen een 1:16 replica van het daadwerkelijke voertuig. Til zware objecten op met de bruikbare kraan van de Bruder MAN Kraanwagen. Dit maakt het ideaal speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit speelgoed kraanwagen heeft net zoals de andere Bruder voertuig een stevige kwaliteit en zorgt voor eindeloos speelplezier. Dit maakt het een goed verjaardagscadeau voor kinderen.

Net zoals de eerder besproken takelwagen kan dit speelgoed voertuig open gemaakt worden via de cabine aan de voorkant om de binnenkant te bekijken. De haak van het product kan gebruikt worden om objecten op te tillen. Aan de slag met zware objecten? De steunpilaren kunnen uitgeklapt worden voor de stevigheid! Lijkt dit speelgoed je leuk voor een kind in jouw omgeving? Bekijk het product door op de afbeelding te klikken.

5.      Bruder – MAN Brandweerwagen

Met de Bruder MAN Brandweerwagen is elk kind vanaf 3 jaar de brandweer van het huis! Het stevige Bruder speelgoed stelt geen kind en ouder teleur, ook niet met dit stevige 1:16 speelgoed model. Laat de fantasie van jouw kind of kleinkind los gaan met de Bruder MAN Brandweerwagen.

Dit voertuig van Bruder is voorzien van een licht- en geluidsmodule met daarbij inbegrepen een draaibare ladder en waterpomp. Wil je weten hoe de motorblokken van een brandweerwagen er uitzien? Klap je Bruder modelvoertuig open via de voorcabine om de binnenkant te bekijken. Voor de stabiliteit kunnen de zijpoten uitgeklapt worden. Denk je dat deze MAN brandweerwagen van Bruder geschikt is voor jouw kind voor sinterklaas? Koop het speelgoed via de afbeeldingen!

6.      Bruder – Scania R Telescoopkraanwagen

Dit indrukwekkende 1:16 Bruder replica van een Scania R Telescoopkraanwagen bereikt voor elk kind van boven de 3 jaar een nieuwe hoogte! Zoek jij een verjaardags- of sinterklaascadeau voor een kind boven de 3? Met deze stevige Bruder Scania R Telescoopkraanwagen breng je een lach op het gezicht van elk kind.

De Bruder scania R Telescoopkraanwagen is een 1:16 modelvoertuig. Ongeacht de prijs is het een onmisbaar en stevig stuk speelgoed voor elk kind. De hoge kraanarm kan uitgeschoven worden tot maar liefst 1.3 meter hoog. Ben je bang dat de wagen omvalt? Dat gebeurt niet dankzij de stabiele zijpillaren die je kan uitklappen wanneer je wil. Dit modelvoertuig van Bruder kan namelijk ook rijden! Bekijk het speelgoed door te klikken op de bovenste afbeelding!

7.      Bruder – Linde vorkheftruck

De Bruder Linde Vorkheftruck is een 1:16 replica gemaakt van hoogwaardig kunststof gebaseerd op het originele ontwerp. Het is een budget vriendelijk speelgoedmodel voertuig voor kinderen van tussen de 3 en 5 jaar. Dit maakt het geschikt speelgoed voor sinterklaas of een verjaardag.

Bruder staat bekend om haar kwaliteit. Ook bij de Bruder Linde vorkheftruck is dit niet te missen. Mocht er toch iets afbreken, kan je via de Bruder website extra onderdelen bestellen. Kinderen kunnen eindeloos plezier hebben met dit simpele maar prachtige speelgoed voertuig. Heb jij interesse in dit product? Bekijk het door op bovenstaande afbeelding te klikken.

8.      Bruder – CAT Caterpillar wiellader

Ook van de CAT Caterpillar wiellader heeft Bruder een 1:16 speelgoed model gemaakt. Het modelvoertuig is een realistisch speelgoed voertuig uitgerust met een werkende laadarm. Dit maakt het een ideaal speelgoed voor kinderen rond de 5 jaar om mee te spelen op een (droom) bouwplaats.

De CAT Caterpillar wiellader van Bruder is flexibel en compact. Het model voertuig neemt dus niet veel ruimte in beslag. De voorschep is afneembaar, zodat het makkelijk schoongemaakt kan worden na intensief gegraaf in de zandbak. Ook heeft het speelgoed profielbanden voor extra. Denk jij dat dit speelgoed geschikt is voor in de schoen van jouw kind? Vind de Bruder caterpillar wiellader via de bovenstaande afbeelding!

9.      Bruder – TGA Betonmixer

Met de Bruder TGA Betonmixer is elk kind vanaf 3 jaar klaar voor een nieuw bouwproject. Het 1:16 schaal speelgoedvoertuig maakt het een prachtig sinterklaas cadeau voor kinderen. Met het stevige Bruder speelgoed gemaakt van hoogwaardig kunsstof maak je een kind blij!

De beton mixer van Bruder is gebaseerd op een realistisch voertuig, en komt met beweegbare aspecten. Het voertuig kan bijvoorbeeld rijden en goed sturen, dankzij de wielen met grip. Ook is dit speelgoed voertuig goed te gebruiken in het zand en water, dankzij de bewegende elementen. Is dit het speelgoed wat je zoekt? Koop het product door op de afbeelding te klikken.

10.  Bruder – MAN TGA Kiepvrachtwagen

Als laatste presenteren wij de Bruder MAN TGA Kiepvrachtwagen. Dit 1:16 model van Bruder is gemaakt van hoogwaardige kunststof en brengt de klassieke kiepvrachtwagen ervaring naar kinderen tussen de 3 en 5 jaar. Dit maakt het een goed cadeau voor de 3de verjaardag van een kind.

Kinderen kunnen onbeperkt genieten van interactief en creatief modelvoertuigen met bijvoorbeeld de zandbak. Dit model voertuig van Bruder maakt de speel ervaring van ieder kind geweldig. Zo kan een kind bijvoorbeeld de kiepvrachtwagen van Bruder gebruiken om zand te verplaatsen. De achterbak kan kantelen. Door op de afbeelding te klikken kom jij bij het speelgoed uit en kan je het bestellen voor een kind in jouw omgeving!

Heb jij jouw Bruder speelgoed gevonden?

Met onze top 10 lijst van Bruder speelgoed 2023 kan jij gemakkelijk een geschikt cadeau kopen voor jouw zoon, dochter, neefje, of nichtje. Is dit toch niet helemaal het speelgoed van Bruder wat je zoekt? Bekijk het gehele assortiment van Bruder speelgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *