Ga naar de inhoud
Home » Top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud in 2023

Top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud in 2023

Vanaf 4 jaar oud hebben kinderen hun fijne motoriek al heel goed onder controle. Hierdoor wordt het speelgoed vanaf deze leeftijd fijner gemaakt. Er wordt meer speelgoed gemaakt om de creativiteit van je kind te prikkelen. Ook educatief speelgoed is terug te vinden in deze lijst. Kinderen vanaf 4 jaar oud leren hierdoor onder andere schrijven en rekenen op een leuke manier. Ontdek het top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud in deze lijst.

Top  10 speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud

1.      Floor is Lava – actiespel

In de vloer is lava wordt je omgeving omgetoverd tot lava! Het te gekke Floor is Lava actiespel is perfect voor op een feestje of om op een spelletjesavond te spelen. De spelers van het spel moeten doen alsof de vloer gloeiendhete lava is. Draai aan de kleurenwijzer en spring vervolgens naar de juiste mat zodat je veilig staat.

Het spel floor is lava is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Het bevordert de lichaamsbeweging en de verbeeldingskracht. Door het springen verbetert ook de kracht, conditie, balans en uithoudingsvermogen van je kind! Wie kan het langste blijven staan? Vindt meer informatie over het The Floor is Lava actiespel door op bovenstaande afbeelding te klikken.

2.      Play-Doh – Kleurrijk Café

Laat je kind zijn/haar verbeelding de vrije loop met deze superleuke Play-Doh kleurrijke Café speelset! Je kind kan op een creatieve manier verschillende Play-Doh drankjes maken. Zo kan je kind koffie, thee of frappés maken en deze op een leuke manier versieren.

Bij deze set hoort een speciale speelgoedkoffiemaker die de mokken vult met kleurrijke Play-Doh boetseerklei. Hierna kunnen er koekjes-, cupcake- en donutvormpjes gemaakt worden. Bij deze kleurrijke Café speelset voor kinderen vanaf 4 jaar horen ook 8 potjes Play-Doh boetseerklij en 20 accessoires. Vindt het product door op bovenstaande afbeelding te klikken!

3.      Mijn eerste Monopoly – Junior uitgave

Het bordspel mijn eerste Monopoly heeft een dubbelzijdig spelbord met 2 spelniveaus. De ene kant is gericht op het tellen en combineren. De andere kant is moeilijker gemaakt waarbij er meer gericht is op lezen en eenvoudig rekenen. Het spel is dus perfect voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Mijn eerste monopoly is geweldig voor een leuke spelavond of als cadeau! De speelervaring van je kind wordt extra verbeterd door de leuke pionnen. Zo is er een Pinguïn, Auto, Eend, Dwarrel, Mollie en Dino om uit te kiezen. De 2 niveaus bevatten apart Monopolygeld en -kaarten. Klaar om miljardair te worden? Koop het Monopoly bordspel voor kinderen vanaf 4 jaar door op bovenstaande afbeelding te drukken.

4.      Ik leer Schrijven – nieuwe editie

Met het geweldige ik leer schrijven spel, leert je kind spelenderwijs letters en woordjes schrijven. De opdrachten sluiten zelfs aan, aan de leerstof van kinderen van 4 jaar oud. Het educatieve spel bevat 20 kaarten met opdrachten en verschillende niveaus. Deze verbeteren de motorische schrijfvaardigheden van je kind. Dit doordat je kind cijfers, kleine letters, hoofdletters en woordjes leert schrijven.

Om ik leer schrijven nog leuker te maken is er een vernieuwd design. Het scherm van de lichtbak is omgevormd naar een LED-scherm waardoor het voor je kind nog makkelijker is om de opdrachtlijnen te zien. Klik op de foto om meer te weten te komen over het ik leer schrijven spel voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

5.      L.O.L Surprise! – Fashion show queen

De OMG-modepoppen maken graag stijlvol plezier op de catwalk. In de L.O.L Surprise Fashion show Queen editie staat Twist Queen klaar voor haar haartransformatie. Je kind kan met de gloednieuwe W.OW. Mag Mousse en de stylinghulpmiddelen kapsels creëren zoals gedraaide vlechten, wafeltjeshaar, krullen, golfjes of recht haar.

Twist Queen kan haar ledematen bewegen zodat ze in verschillende houdingen gebruikt kan worden. Er zijn 4 leuke verschillende Fashion Show OMG’s te verkrijgen waaronder Lady Braids, Twist Queen, LaRose en Missy Frost. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

6.      Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje

Net als in het sprookje moeten Hans en Grietje in dit spel snoepgoed verzamelen. Ze moeten wel oppassen voor de heks. Als de heks je betrapt dan moeten alle snoepjes ingeleverd worden. Dit geweldige bordspel is gemaakt speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Zo bevat het grote spelelementen en heeft het gemakkelijke spelregels.

Je moet als eerste 4 soorten snoepjes verzamelen om het spel te winnen. Het snoep moet uit het snoephuisje genomen worden zonder dat de heks het ziet. Wie kan het eerst alle snoepjes verzamelen? Je vindt dit bordspel door op de bovenstaande afbeelding te klikken.

7.      Barbie – Dreamtopie eenhoorn

Stimuleer de fantasie van je kind met de Barbie Dreamtopie eenhoorn. Je kind kan ontelbaar veel verhaallijnen naspelen met de Barbie Dreamtopia Magische Toverlichtjes Eenhoorn en de Barbie Prinsessenpop. De speelfiguren kunnen beide tot leven komen door ze aan te raken. Om de ervaring van je kind nog beter te maken zijn er betoverde lichtshows en geluidseffecten.

Je kind kan op verschillende manieren spelen met Barbie en haar eenhoorn. Raak het lijf van de eenhoorn aan of streel het, tik op de hoorn of voer dit toverdier een snack om kleurrijke sterrenlichtjes te zien en muziek of mooie geluiden te horen. Kom meer te weten over Barbie en haar eenhoorn door op bovenstaande afbeelding te klikken.

8.      Vtech – Marble Rush Ultimate

Bouw een supercool parcours voor de knikkers met de Vtech-Marble Rush Ultimate. De Vtech-Marble Rush Ultimate set bestaat uit 128 onderdelen waaronder een gemotorizeerd reuzenrad. Dit spel is perfect om met meerdere kinderen te spelen.

De knikkers kunnen door verschillende doorgangen, trechters en bochten rollen. Er zijn zelfs coole licht- en geluidseffecten voor nog meer speelplezier. Wie kan de beste knikkerbaan maken? Ontdek het door op bovenstaande afbeelding te klikken!

9.      Kinetic Sand – eenhoornset

Laat je eenhoorndromen uitkomen met de Kinetic Sand speelzand eenhoornset. De Eenhoornset bevat 907g uniek glanzend Kinetic Sand in verschillende kleuren waaronder paars, roze, blauwgroen en klassiek wit. Er zijn zelfs 8 stuks gereedschap met eenhoornthema inbegrepen om de beste creaties te maken.

Er zijn stempels waarmee je kind vormpjes kan maken voor nog betere creaties te maken. Het zand is speciaal gemaakt zodat het goed aan elkaar blijft kleven. Wie kan de mooiste creaties maken? Vindt de Kinetic Sand eenhoornset door op bovenstaande afbeelding te klikken.

10.  Crayola – 140st kleurkoffer

De Crayola 140st kleurkoffer is perfect om je kind de leukste tekeningen mee te laten maken. De uitgebreide kleurkoffer bevat verschillende kleurartikelen van heel hoge kwaliteit. De koffer is heel eenvoudig om overal naartoe te nemen waardoor je kind over kan tekenen.

Deze kleurset bevat 150 onderdelen. De inkt van de vilstiften is gemakkelijk afwasbaar van huid en kleding waardoor dit perfect is voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Dit is de perfecte kleurkoffer voor de creativiteit van je kind naar boven te laten komen. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

Op zoek naar nog meer speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud?

Dit speelgoed is speciaal gemaakt om de ontwikkeling te bevorderen voor kinderen vanaf 4 jaar oud. De kennis van je kind wordt steeds meer ontwikkeld door te rekenen, schrijven en lezen.  Geef je kind extra veel speelplezier met het speelgoed uit de top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud. Dit op een heel leuke en interactieve manier waardoor je kind eindeloos lang kan spelen. Op zoek naar ander speelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud? Bekijk hier hele assortiment kinderspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *