Ga naar de inhoud
Home » Top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar oud in 2023

Top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar oud in 2023

Vanaf 2 jaar oud is leerzaam speelgoed heel belangrijk voor kinderen. Hierbij leren ze ontdekken, doen en bouwen. Op deze manier leren ze met hun handen werken en krijgen ze inzicht. Er is speelgoed in verschillende vormen en kleuren. Je laat je kind zelf allerlei nieuwe dingen ontdekken. Dit op een heel plezierige en educatieve manier. Ontdek in dit artikel het beste speelgoed voor jouw kind van 2 jaar oud!

Top 10 speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar

1.      Mega Bloks – First  Builders

We starten met de Mega Bloks – First Builders. Dit pakket bestaat uit 60 blokken met verschillende kleuren en speciale vormen. De Mega Bloks worden geleverd in een handige en milieuvriendelijke opbergtas. Het pakket is verkrijgbaar in 2 kleuren, perfect voor jongens en meisjes.

De verschillende constructiemogelijkheden met de blokken geven eindeloos veel speelpret. Het stimuleert de fijn motorische werking van je kind. De blokken zijn gemaakt voor kinderen met kleinere handjes om voor iedereen goede ervaring te verkrijgen. Het pakket is zeer goed te combineren met ander Mega Bloks Speelgoed voor nog meer plezier. Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie!

2.      SmartMax My First – Safari Animals

Op de 2de plaats staat het SmartMax My First – Safari Animals Pakket. Met dit speelgoed kunnen kinderen op een veilige manier experimenten met de magie van magneten. Er wordt gebruikt gemaakt van extra grote en zachte onderdelen, dit maakt het perfect voor kinderen van 2 jaar. Je kind kan door middel van magneten de delen op elkaar klikken.

Deze set werkt met verschillende leuke kleurtjes, waaronder rood, blauw, oranje, geel, groen en paars. Verras je kind met een pakket waarin hij/zij 6 verschillende dieren kan creëren door het combineren van de onderdelen. Vindt het product door op bovenstaande afbeelding te klikken!

3.      Magneetboek – Dinosaurussen

Beleef de leukste, gekste en stoerste dino avonturen met het Janod magneetboek. Je kind leert verschillende dinosaurussen kennen door deze te maken in het boek. Ook wordt de algemene kennis en het inzicht van je kind goed verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van leuke magneten en voorbeeldkaarten. Je kind kan zelfs eigen creaties maken met de magneten.

Dit boek bevat 10 te gekke voorbeeldkaarten en magneten, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het boek is ideaal om thuis mee te spelen, maar ook voor onderweg te gebruiken. Bekijk het product door op de afbeelding te klikken!

4.      Ik leer vormen en kleuren

Ik leer vormen en kleuren bevat zes spelletjes over allerlei vormen en kleuren. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van een moeilijkheidsgraad om je kind extra uit te dagen. Kinderen leren verbanden leggen door kleuren te benoemen, maar ook door vormen en silhouetten te herkennen.

Door alle afbeeldingen met dezelfde vorm en kleur te vinden wordt er zo een te gekke lottokaart compleet gemaakt. Kan jij dezelfde vormen, kleuren en afbeeldingen vinden? Leuk als cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar. Klik op de afbeelding voor meer informatie!

5.      Lego Duplo – Stoomtrein

Laat je kind de beste machinist worden door de Lego Duplo stroomtrein te bedienen. Kinderen kunnen zelf rijden dankzij de eenvoudig te besturen duwen- en rijden- motor. Je kan zelfs nog verder gaan door 5 gekleurde actiestenen op de rails te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan pauzeren om te tanken, van richting veranderen, of de trein ergens te laten stoppen.

Klaar voor nog een extra uitdaging? Download de app om de trein op afstand te bedienen waardoor er nog meer spelmogelijkheden zijn! Je vindt via bovenstaande afbeelding meer informatie over de stoomtrein!

6.      Groot Speelkleed

Verbeter het speelplezier van je kind door gebruik te maken van het te gekke, grote speelkleed. Deze creëert een extra-, grote speelruimte om samen te spelen. De mat is speciaal ontwikkeld voor kinderen. Het bevat namelijk een handige antislip laag en is gemaakt van zacht materiaal. Kies het juiste formaat om de perfecte speelruimte te maken.

Zin om buiten te spelen? Geen probleem! Het speelkleed is zelfs zo gemaakt dat vlekken zeer gemakkelijk weggepoetst kunnen worden. Klik op bovenstaande afbeelding om het product te bestellen!

7.      Fisher Price – Little People Dierenverzorging

Dit dierenverzorging pakket zit boordevol leuke speeltjes om de boer te helpen met het verzorgen van de dieren. Maak gebruik van de 3 niveaus om je kind volledig mee te laten groeien met het spel. Kinderen hebben het ultieme speelplezier met tellen, kleuren of het herkennen van dierengeluiden!

Er wordt gebruik gemaakt van leuke liedjes, geluidjes en zinnetjes. Help de boer met het uitbroeden van kuikens, instoppen van een paard voor zijn middagdutje en leer het varken en de koe om op de hooizolder te springen. Hiermee wordt jouw kind de beste boer van het land! Benieuwd naar wat je nog kan doen? Door op bovenstaande afbeelding te klikken vind je meer informatie over het dierenverzorgingspakket!

8.      Vtech – Mijn eerste 100 woordjes

Laat je kind kennis maken met de dierenvriendjes om samen leuke woordjes te leren met de Vtech, door op de plaatjes van de interactieve bladzijden te tikken. Het gaat om wel 100 woorden, niet alleen in het Nederlands maar ook in het Engels! Er wordt gebruik gemaakt van 12 verschillende thema’s om het leren van de woorden leuker te maken.

Het aanleren van woorden wordt nog toffer gemaakt door het meezingen met liedjes en het luisteren naar de grappige geluiden. Krijg een goede oog- handcoördinatie door gebruik te maken van de knipperende ster-toets om alle liedjes mee te kunnen zingen. Bekijk het speelgoed door op bovenstaande afbeelding te klikken!

9.      Eichhorn – Blokken Met Geluid

Zorg voor urenlang speelplezier door gebruik te maken van de geweldige muzikale houten blokken van Eichhorn. Deze blokken kunnen gebruikt worden om verschillende creaties te maken en zo je eigen ontwerp te bouwen.

Tijdens het bouwen hoor je toffe geluiden en zie je leuke kleuren met te gekke prints erop. Deze stimuleren de fantasie van je kind nog harder. Deze set van 12 blokken helpt ook met het verbeteren van de fijne motoriek. Ontdek nog meer over de blokken door op bovenstaande afbeelding te klikken!

10.  Betsy Interactief konijn

Speel jij ook zo graag? Gebruik Betsy om samen met jou te spelen! Betsy leert jou alle emoties kennen door haar op verschillende manieren aan te spreken. Ze huppelt rond als een echt konijn en maakt verschillende geluidjes. Maak haar bang door te schreeuwen. Hierdoor zal ze haar oren laten hangen, bange geluidjes maken en weglopen om jou duidelijk te maken dat ze dit niet leuk vindt.

Laat het interactieve konijn terug naar je toekomen door haar naam te roepen. Aai het konijn hierna om haar blij te maken. Betsy is het liefste en leukste konijntje dat er is! Klik op het bovenstaande afbeelding van Betsy het konijn voor meer informatie!

Op zoek naar meer speelgoed voor je kind van 2 jaar?

In deze lijst top 10 speelgoed vind je het perfecte speelgoed voor jonge kinderen van 2 jaar. Ontwikkel de kennis van je kind over kleuren, dieren, woorden en nog veel meer. Niet alleen door te lezen, maar ook door te horen en voelen. Dit op een leuke interactieve manier met eindeloos leuk speelgoed. Op zoek naar meer geweldig speelgoed? Bekijk hier het hele assortiment speelgoed voor kinderen van 2 jaar oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *