Ga naar de inhoud
Home » Top 10 Bing speelgoed van 2023

Top 10 Bing speelgoed van 2023

Het driejarige konijntje Bing beleeft samen met zijn vrienden Sula, Coco en Pando een leuke tijd. Ze ontdekken de gekste dingen en lossen samen de problemen van Bing’s knuffelvriend Flop op. Er is een leuke serie over Bing maar er is ook het geweldige speelgoed van Bing waarover we het gaan hebben in deze top 10 lijst met speelgoed. Bing is perfect om kinderen van verschillende leeftijden te laten leren en verder ontwikkelen. Kom meer te weten over het Bing speelgoed in deze Top 10 Bing speelgoed lijst.

Bing speelgoed van 2023

1.      Bing – Speel Stopdans

Speel de Stopdans met Dansende en Pratende Bing. Als je in zijn hand knijpt gaat er muziek spelen. Tijdens de muziek kan je kind net zoals Bing gaan dansen op de vrolijke muziek. Vanaf dat de muziek stopt moet je kind volledig stilstaan, net als een standbeeld. Bing legt zelf volledig uit hoe je het spel moet spelen waardoor je kind aan de hand van de instructies het spel leert kennen.

Om het nog leuker te maken zijn er 4 verschillende muziekjes om op te dansen, die allemaal worden afgespeeld door de Bing speel stopdans. Bing is van heel zacht materiaal gemaakt en beweegt ritmisch mee met de muziek. Vindt meer informatie over Bing Speel Stopdans door op bovenstaande afbeelding te klikken.

2.      Bing – Huis speelset

Laat je kind al zijn/haar fantasie gebruiken met de Bing – Huis speelset. Het huis bestaat uit twee verdiepingen en vier verschillende kamers voor oneindig lang speelplezier. Elke kamer heeft een apart thema om verschillende rollenspellen te kunnen spelen met Bing en Flop. Zo kan er wat lekkers gemaakt worden in de keuken of kunnen Bing en Flop aan tafel gaan om te eten.

Er is ook een badkamer en een slaapkamer. Het huis van Bing is zels inklapbaar zodat je het huis overal mee naartoe kan nemen. Er zijn leuke accessoires om de ervaring van je kind nog beter te maken. Voor meer informatie kan je klikken op bovenstaande afbeelding!

3.      Bing – Houten Blokken

Met deze Bing – Houten Blokkenset kan je kind eindeloos veel bouwen. De set bevat 22 houten blokken in verschillende leuke kleurtjes. Hiermee kan je de wereld van Bing bouwen met Sula, Coco en Pando. Er is een leuke kartonnen koffer inbegrepen om de blokken terug op te bergen na het spelen.

Het bouwen met de houten blokken bevordert de fantasie, fijne motoriek en de oog- handcoördinatie van je kind op een leuke educatieve manier. Koop de Bing – Houten Blokken door op de bovenstaande afbeelding te klikken!

4.      Bing – Trein speelset

Zet Bing in de locomotief en gebruik het koord om de trein vooruit te trekken. Je kind kan Bing’s wereld beleven in je eigen huis. De trein heeft licht en geluid en bestaat uit 3 onderdelen. Als eerste is er het huis van Bing. Hierin staat er een bank en een kast. De achterste wagon bevat de tuin van Bing met een tuinhuis en een boom.

Er zijn 2 leuke figuurtjes toegevoegd om in het geweldige huis te kunnen spelen met de Bing trein speelset. Je kind kan op de stooomlocomotief drukken voor leuke treingeluiden en het themalied van de Bing serie te horen. Ook kan de voorkant van de trein oplichten. Vindt Bing’s trein door op bovenstaande afbeelding te klikken.

5.      Bing – telefoon

De Bing telefoon is van het perfecte formaat voor alle leeftijden. De telefoon bevat 3 knoppen om zo verschillende gesprekken tussen Bing en zijn vriendjes te activeren. Je kind kan bellen met Bing, Sula, Coco en Panda. Er zijn ook nog meer dan 50 andere leuke zinnen uit de Bing serie die beluisterd kunnen worden.

De telefoon kan ook muziek afspelen die in de serie van Bing voorkomt. Het is het perfecte speeltje om de hand-tot-oog coördinatie te ondersteunen en de verbeelding aan te moedigen. De telefoon is voorzien van een telefoonhouder en leuke kleurtjes. Klik op de afbeelding om jou Bing telefoon te bestellen!

6.      Bing – Hoppity knuffel

De Bing – Hoppity knuffel is perfect om mee te knuffelen. De knuffel is gemaakt van een superzachte stof waardoor hij heel leuk knuffelt. De Hoppity knuffel draagt zijn bekende rode cape, net zoals in de serie. Samen met Hoppity en andere Bing knuffels kan je kind zijn/haar fantasie naar boven laten komen om de leukste verhaaltjes na te spelen.

De hoppity knuffel is perfect van grootte om overal naartoe te nemen zodat je kind niet alleen thuis maar ook ergens anders met vriendjes kan spelen. Ontdek de Hoppity van Bing knuffel door op bovenstaande afbeelding te klikken!

7.      Bing – Pratende Flop knuffel

Kijk jij ook altijd naar de avonturen van Bing en zijn vriendjes? Dan ben je vast ook dol op deze Pratende Flop knuffel. De Flop knuffel kan 15 leuke woorden en zinnen zeggen zoals ‘’Jammie’’, ‘’Banaantje’’, en ‘’verkenners moeten goed opletten, kijk!’’.

Flop is van een leuke zachte stof gemaakt zodat je kind ook met hem kan knuffelen. Zo is Flop zeker aan te raden voor als cadeau tijdens de feestdagen. Speel, praat en knuffel met Flop door op bovenstaande afbeelding te klikken!

8.      Bing – Bing met licht & Hoppity

Als je kijkt naar de avonturen van Bing dan ken je deze Pratende Bing knuffel vast wel. De Bing met licht en Hoppity knuffel draagt zijn stoere rode, geruite tuinbroek net zoals in de serie. De pratende Bing knuffel pakt zijn vriendje Hoppity overal mee naartoe. Hoppity draagt zijn bekende rode cape. Je kan hem ook losmaken om zo apart met de poppen te spelen.

Door op Bing’s hand te drukken gaat zijn button oplichten waarna hij gaat lachen en praten. Hij kan ook 15 leuke woorden en zinnen zeggen. Bing en Hoppity zijn van heel zacht stof gemaakt, perfect om te knuffelen. Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie!

9.      Bing – set van 5 knuffels

Dit is de perfecte knuffelset voor elke Bing fan. Met deze set krijg je de leuke zachte knuffels Bing, Sula, Hoppity, Pando en flop. Laat de fantasie van jouw kind naar boven komen om zo de leukste verhalen te creëren met de 5 vriendjes.

De knuffels zijn voorzien van prachtige geborduurde details om de knuffels nog echter te laten lijken. Laat je kind alle leuke avonturen van Bing beleven met de Bing set van 5 knuffels door op bovenstaande afbeelding te klikken!

10.  Bing – speelkoffer met 6 figuren

Deze 6 schattige Bing figuurtjes zijn perfect om alle Bing verhaaltjes mee na te spelen of om nieuwe verhalen te verzinnen. Geef je kind eindeloos veel speelplezier met de Bing figuren die de juiste maat hebben voor kinderen met kleine handjes. Bing, Flop, Sula, Pando, Charlie en Amma worden in een handige koffer geleverd zodat je ze overal mee naartoe kan nemen.

Door de vele figuren is dit het perfecte speelgoed om met verschillende vriendjes te spelen. Vindt alle Bing speelfiguren door op bovenstaande afbeelding te klikken.

Liever ander Bing speelgoed kopen voor je kind?

Zoals je ziet is dit Bing speelgoed perfect om elk kind zijn/haar fantasie naar boven te laten komen. Zo kunnen er leuke verhaaltjes nagespeeld worden terwijl je kind verschillende dingen bijleert. Je kind leert verschillende woordjes en de verschillende kleuren. Ook wordt de fijn motorische werking van je kind sterk verbeterd door het geweldige Bing speelgoed. In deze lijst staat het top 10 speelgoed van Bing. Op zoek naar ander Bing speelgoed? Bekijk hier het hele assortiment Bing speelgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *