Ga naar de inhoud
Home » Top 10 Pokémon kaarten speelgoed van 2023

Top 10 Pokémon kaarten speelgoed van 2023

Pokémon Is al jarenlang populair onder de kinderen. Vanaf jongs af aan is Pokémon al te zien op TV. De Pokémon kaarten waren vroegen al razend populair, maar met nieuwe Pokémon’s in op komst blijft dit trending speelgoed! Vandaar dat wij ook hebben besloten om een top 10 Pokémon speelgoed kaarten lijst te maken voor 2023. Pokémon kaarten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kunnen ook voor volwassen verzamelaars een geschikt cadeau zijn. Klik op de afbeeldingen bij de producten om naar de productpagina te gaan voor meer informatie!

De top 10 Pokémon kaarten lijst

1.      Pokémon Sword & Shield Brilliant Stars – Sleeved Booster

Bovenaan de lijst staat de Pokémon Sword & Shield Brilliant Stars sleeved booster. Deze kleine pakjes kaarten blijven leuk en spannend om te openen, en worden tegen een vaste lage prijs verkocht. Dit maken de speelgoed kaarten van Pokémon interessant voor jong en oud, en ook uitermate geschikt als cadeau. Denk hierbij aan een kleinigheidje of bijvoorbeeld een schoencadeau voor sinterklaas.

In deze sleeved Booster van Pokémon Sword & Shield Brilliant Stars zitten 10 willekeurige kaarten, deze sleeved booster komt in 4 varianten, met ieder een andere Pokémon op de voorkant. Interesse in het Pokémon speelgoed? Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie!

2.      Pokémon Sword & Shield Lost Origin – Elite Trainer Box

Een Trainer Box is een perfecte set voor beginnende verzamelers van het Pokémon speelgoed kaartspel. Met de Pokémon Sword & Shield: Lost Origin Elite Trainer Box kan je starters vanaf 6 jaar oud blij maken met een leuke nieuwe hobby. Ook voor de kinderen met al een aantal kaarten is dit een leuk begin. Ideaal voor als kerst of sinterklaas cadeau!

De Pokémon Sword & Shield – Lost Origin Elite Trainer Box is een set met een combinatie aan Pokémon kaarten. Niet te missen is de handige handleiding voor beginners van het spel, met de regels van het kaartspel uitgelegd. Daarnaast zitten er accesoires bij om het spel te spelen, waaronder schadeteller dobbelstenen, officiële munt-flip dobbelsteen, 45 Pokémon energy-kaarten, 65 kaarthoezen ter bescherming en als extra; maar liefst 8 Pokémon Sword & Shield Lost Origin boosterpacks! Kan jij niet wachten om dit speelgoed in handen te krijgen? Bekijk het product door op de afbeelding te klikken!

3.      Pokémon Sword & Shield Lost Origin – Sleeved Booster

Ook de Sleeved Boosters van de Pokémon Sword & Shield Lost Origin zijn los beschikbaar. Net zoals bij de eerder genoemde Booster Pack van Pokémon blijft het openen van dit soort speelgoed een unieke ervaring. Dit speelgoed is daardoor niet alleen geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor verzamelaars. Ideaal als cadeau voor een verjaardag of met sinterklaas!

De Sleeved Booster van Pokémon Sword & Shield Lost Origin bevat 10 willekeurige Pokémon speelgoed kaarten, die gebruikt kunnen worden bij het spel. In totaal zijn er meer dan 190 verschillende kaarten te verzamelen. De Sleeved Booster bevat 4 verschilende designs op de voorkant. Welke is jouw favoriet? Bekijk de opties door op de afbeelding te klikken.

4.      Pokémon Infernape V – Box

Iedereen heeft een lievelings Pokémon. Voor sommige is dat de Infernape. Met de nieuwe generatie is daar een upgrade van; de Infernape V! En met speelgoed van Pokémon Infernape V Box maak jij diegene die fan is van Infernape blij met kerst of sinterklaas!

De Infernape V Box van Pokémon bevat een speciale promo editie van de Infernape V kaart. Bijgeleverd met deze doos is een extra grote foliekaart met Infernape V, leuk als decoratie speelgoed! Verder bevat de box 1 foliekaart Empolean, 4 booster packs en een codekaart voor Pokémon The Card Game live. Leuk speelgoed voor een Pokémon liefhebber dus! Bekijk het speelgoed van Pokémon door op de bovenstaande afbeelding te klikken.

5.      Pokémon Shining Fates – Elite Trainer Box

Was de eerder genoemde Pokémon Elite Trainer Box toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan hebben wij ook de Pokémon Shining Fates Elite Trainer Box in onze lijst vermeld. Deze speelgoed Pokémon Box bevat een startersklare set om te genieten van het spel. Dit maakt het een leuk verjaardagscadeau of sinterklaascadeau.

De Pokémon Shining Fates Elite Trainer Box bevat net zoals de vorige Trainer Box een perfecte combinatie van speelgoed Pokémon kaarten en accessoires voor starters. In deze set zitten 10 Pokémon Shining Fates booster packs, 1 foil promo kaart met Eeve VMAX erop, 65 Eevee thema sleeves, een handleiding voor beginners, energiekaaren en overige benodigdheden om te beginnen met spelen! Van jouw kind een echte pokemon trainer maken? Klik op de bovenstaande afbeelding om het product te bestellen.

6.      Pokémon – Holiday Adventskalender

Is je kind klaar voor de decembermaand? Met de Holiday Adventskalender is elke dag een Pokémon feest. Deze speelgoed set is daardoor ideaal als sinterklaas of kerst cadeau, voor kinderen vanaf 6 jaar. Natuurlijk ook voor Pokémon liefhebbers is dit leuk speelgoed.

De Pokémon Holiday Adventskalender bevat voor elke dag een cadeau, meegeleverd in een prachtige Pokémon verpakking. Het is dus niet alleen vet speelgoed, maar ook nog eens mooi. De set bevat 8 foil promokaarten met stempel, 2 Pokémon munten, 2 stickervellen en nog veel meer! Weten wat er voor de rest inzit? Klik op de afbeelding.

7.      Pokémon Deoxys of Zeraora Vstar-Vmax – Battle Box

Is je kind fan van Mythische Pokémon? De bekende Deoxys en Zeraora hebben beide een eigen Pokémon Battle Box. Leuk speelgoed voor een echte liefhebben vanaf 6 jaar. Beide boxen bevatten een foil promo variant van de kaart.

Verder hebben De Deoxys en Zeraoro Vstar – Vmax Battle Boxen 4 booster packs, een handleiding voor het strategisch gebruiken van de kaart en van zowel de VSTAR als de VMAX variant een geëtste foil promokaart. Breng de deck van je Pokémon held naar het volgende niveau! Bekijk het speelgoed door op de afbeelding te klikken.

8.      Pokémon Go – Elite Trainer Box

Op nummer 8 staat nog een Pokémon Elite Trainer Box. Deze Pokémon Elite Trainer Box is in het thema van de klassieke pokemon Mewtwo, Voor de originele Pokémon liefhebber een erg populaire Pokémon! Dit maakt het leuk speelgoed voor de oudere Pokémon verzamelaar.

De Pokémon Go Elite Trainer Box is net als de overige een ideale startersset, met onder andere 10 booster packs, sleeves in thema van Mewtwo, Pokémon energy kaarten en een volledige handleiding. Ook zit er een gave foil promokaart van Mewtwo V bij, de nieuwste variant van Mewtwo. Lijkt deze speelgoed Pokémon set je interessant? Bekijk de set via de afbeelding.

9.      Pokémon Pikachu V – Box

Is jouw kind een liefhebber van Pikachu? Dan ben jij op zoek naar de Pokémon Pikachu V Box! Deze speelgoed Box met Pokémon kaarten bevat onder andere één foil promo Pokémon kaart, leuk voor kinderen vanaf 6 jaar die fan zijn van de Pokémon Pikachu! Dit maakt het leuk speelgoed kom te krijgen als cadeau voor kerst, sinterklaas of een verjaardag.

De Pokémon Pikachu V Box bevat onder andere één foil promo Pikachu V kaart. Leuk om je deck of verzamel set mee uit te breiden. Als extra zit er ook een oversize foil Pikachu V kaart als decoratie. Daarnaast heb je ook nog eens 4 Pokémon booster packs en een foil Mimikyu promo kaart. Wil je meer weten over dit Pokémon speelgoed? Bekijk het product door op de afbeelding te klikken.

10.  Pokémon Virizion V – Box

Als laatste op de lijst is er voor de liefhebber van de Virizion Z ook een speciale Box. Deze elegante mythische Pokémon heeft ook een eigen thema box, met daarin een foil promo kaart. Leuk om je deck mee uit te breiden. Pokémon kaarten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot elke leeftijd.

Ook bij de Virizion V Pokémon Box zit naast de foil promo kaart een oversized variant van de kaart en een foil Keldeo Pokémon kaart om mee te spelen. Voor de extra surprise zitten er bij de box ook nog 4 Pokémon booster packs. Leuk om deze er ook nog eens bij te krijgen voor het echte verrassingseffect! Interesse in de Pokémon Virizion V Box? Bekijk het speelgoed door op de afbeelding te klikken.

Vind meer Pokémon kaarten boxes en boosters

Mocht deze top 10 Pokémon kaarten speelgoed lijst nog niet jouw favoriete set bevatten, of niet helemaal de keuze waar jij naar op zoek bent, dan kan je via deze pagina een alternatief vinden. Pokémon kaarten blijven leuk om te sparen en om mee te spelen. Een booster pack kan een leuk kleinigheidje zijn om te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *